izrada sajtova

vreme je za vaš sajt

Naše dugogodišnje iskustvo vam garantuje izradu kvalitetnih sajtova

Izrada sajtova Mediator c design
NAŠI SAJTOVI SPAJAJU LJUDE

wordpress

Više od polovine sajtova u svetu je na wordpressu, on je vodeća svetska cms platforma. WordPress sadrži arhitekturu dodataka i sistem predložaka, tako da možete prilagoditi bilo koju web stranicu tako da odgovara vašem poslovanju, blogu, portfoliju ili online trgovini. Izrada sajtova vrhunskih perfomansi, hosting i domen po pristupačnim cenama je ono što mi nudimo. 

VREME JE ZA VAŠ SAJT

SEO OPTIMIZACIJA

Izrada sajtova je veoma delikatan posao.Ako je sajt bolje rangiran na Googlu- više će saobraćaja biti preusmereno sa pretraživača na njega a samim tim i vaše poslovanje će da napreduje što vam donosi više novca . Bolja pozicija na Google je SIGURNA garancija vašeg poslovnog uspeha! Izrada sajta ekspertski optimizovanog je naša specijalnost a naši partneri su zadovoljni jer sajtovi su na prvim stranama pretrage na Googl-u.

POVOLJNA CENA SAJTOVA

DRUŠTVENE MREŽE

Društvene mreže i vaše prisustvo i prezentacija vaših proizvoda ili usluga na njima danas su dokazano neizostavni segment vašeg biznisa a izrada sajtova koji su povezani sa popularnim društvenim mrežama je imperativ. Svi naši sajtovi su softverski integrisani sa socijalnim mrežama-FACEBOOK i INSTAGRAM ili bilo kojom drugom socijalnom mrežom po vašoj želji.

PROFI IZRADA SAJTOVA

HOSTING I DOMEN

Mi vam nudimo kvalitetan, brz, siguran i jeftin hosting. Takodje nudimo i povoljnu registraciju domena. Imate i podšku 24 h dnevno u vezi održavanja sajta i BEZBEDNOSTI sajta. U ponudi imamo tri vrste godišnjih paketa-NAŠI SAJTOVI SPAJAJU LJUDE !

NAŠI SAJTOVI SPAJAJU LJUDE

RESPONZIVNI DIZAJN

Danas većina populacije poseduje mobilne telefone i preko 70% pregleda na internetu je preko mobilnih telefona, zato mi dizajniramo sajtove prilagodjene za računare, tablete i mobilne telefone a naši sajtovi zaista prelepo izgledaju na mobilnim telefonima. Izrada profesionalnog sajta koji ima prilagodjen dizajn za sve uredjaje donos mnogo bolju bolju poziciju na Google!

UNAPREDITE SVOJ BIZNIS

GOOGLE ADS

Mi za vas pokrećemo reklamnu kampanju na Google, oglas može pretvoriti posetioce sajta u kupce, bilo da pretražuju na računaru ili na mobilnom uređaju. Google ads je najisplativiji način oglašavanja na internetu

UNAPREDITE SVOJ BIZNIS

cene

Možete da birate od najjeftinije varijante  da vam uradimo sajt sa  već gotovim šablonom + hosting + domen ili nešto malo skuplje sa originalnim dizajnom.

 

 

osnovni paket

80 eura

uključen hosting i domen

preduzetnik paket

100 eura

uključen hosting i domen

biznis paket

120 eura

uključen hosting i domen

Za web shopove cena  je po dogovoru

UNAPREDITE SVOJ BIZNIS

Tematski template

U PONUDI IMAMO  MNOGOBROJNE  TEME (ŠABLONE) UNAPRED IZRADJENE I DIZAJNIRANE ZA SRODNE DELATNOSTI  

Salon nameštaja

TEMa

Pizzeria -brza hrana

TEMa

Izrada sajtova Mediator c design

Poslovni centar

TEMa

Salon nameštaja

TEMa

Pizzeria -brza hrana

TEMa

Izrada sajtova Mediator c design

Poslovni centar

TEMa

Pogledaj još tema

UNAPREDITE SVOJ BIZNIS

Web shopovi

Pogledajte  uradjen naš  web shop “ ZDRAVA HRANA“

Pohvale i preporuke

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Sajt koji mi je izradio mediator c je najbolja investicija u zadnjih nekoliko godina a moj biznis je procvetao.
mirjana jokić
preduzetnik
U vreme interneta nijedan posao pa ni moj ne može bez sajta da u punom obimu funkcioniše a sajt mi je omogućio online interakciju sa potencijalnim klijentima.
Mediatorc design izrada sajtova
slobodanka petrić
javni beležnik
Kao vlasnik pizzerie bio sam svestan da sajt je pravi način da upoznam potencijalne mušterije sa mojom radnjom a kućna dostava se uvećala 300%.
Izrada sajtova Mediator c design
daijela bašković
vlasnik pizerije
Svaka čast, jeftini a pošteni i kvalitetni i prosto neverovatno,žao mi je što nismo i ranije saradjivali!
petar čikarić
preduzetnik