Trending Categories

Coordinates for abs po oordinates for abs positioning the closest positioned Coordinates for abs
positioning the closest positioned parent box of the positioned ting that ments.

Success Stories

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature
“Our promise as a contractor is to build community value into every project while delivering professional expertise, exceptional service and quality construction.”

Jeridnimo Geronimo

Whitero CEO, USA

Our Expert Team

Coordinates for abs po oordinates for abs positioning the closest positioned Coordinates for abs
positioning the closest positioned parent box of the positioned ting that ments.

Michael T. Bunting

There are many variations of passages of Lorem available the majority

Diane J. Wurm

There are many variations of passages of Lorem available the majority

Fabien Mailly

There are many variations of passages of Lorem available the majority

Here's what some clients
think of our work...

Coordinates for abs po oordinates for abs positioning the closest positioned Coordinates for abs
positioning the closest positioned parent box of the positioned ting that ments.

„Thanks to software, we’ve just launched our 5th website!“ I made back the purchase price in just 48 hours! Man, this thing is getting better and better as I learn more about it. Thanks to software, we’ve just launched our 5th website!“

Diego Alejandro

Whitero CEO, USA

„We’ve seen amazing results already. I made back the purchase price in just 48 hours! Man, this thing is getting better and better as I learn more about it. Thanks to software, we’ve just launched our 5th website!“

Nicolas M. Salgo

Slack inc.

We’ve worked with some great companies already. We think you
should join them in your quest for top talent.

Način plaćanja

100% sigurno plaćanje

Jeftin transport

brza dostava

Povrat novca

reklamacije

24/7 h podrška

uvek smo tu za vas

Veleprodaja sundjera

Osim prodaje dušeka za krevete i memory jastuka takodje se uspešno bavimo i preradom i distribucijom poliuretanske pene tj. sunđera i ostalog repromaterijala za proizvodnju i reparaciju nameštaja. Naša ponuda prodaje sundjera uključuje precizno isečenu standardnu penu-sunđer, kao i visoko razvijene i specijalizovane pene koje imaju široku primenu u industriji nameštaja i dušeka, ali i tekstilnoj, obućarskoj, za zvučnu i termo izolaciju, kod medicinskih i sportskih pomagala. Kontaktirajte nas  u vezi prodaje sundjera, zadovoljni kupci su za nas najvažniji zadatak. Kao veleprodaja sunđera, mi razumemo koliko je važno imati pouzdanog dobavljača koji može pružiti kvalitetne proizvode po konkurentnim cenama. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet i  mi se radujemo saradnji s vama.

T Pene

T pena( tvrde pene) su pene povećane nosivosti odnosno tvrdoće. Uvrstili smo ih u svoj asortiman kao odgovor na rezultate istraživanja tržišta na kojima smo prisutni i (na) zahteve naših kupaca. T pene su izuzetno pogodne za upotrebu u nameštaju kome su forma i funkcionalnost najbitnije odlike. T pena je jedinstvena jer kombinuje karakteristike tradicionalne pene i tkanine, stvarajući izuzetno fleksibilan i prozračan materijal. Ova kombinacija omogućava T peni da pruži individualno oblikovanje tela, prilagođavanje konturama vašeg tela i ravnomerno raspoređivanje težine 

Memorijska Pena

Memory pena je dobila naziv zbog svoje osobine da zadržava (pamti) oblik tela i redukuje lokalni pritisak na telo tako da korišćenje nameštaja u koji je ugrađena čini izuzetno udobnim. Na početku, najveću primenu je našla u medicini, da bi zatim zbog svoje velike udobnosti, postala jedan od najvažnijih delova u proizvodnji jastuka i dušeka visokog kvaliteta. Memory pena takođe ima sposobnost da se brzo vrati u svoj prvobitni oblik, što znači da se neće deformisati tokom vremena. To znači da će vaš memorijski jastuk ostati udoban i podržavajući godinama.

 

HR Pene

HR pene su visokih performansi koje karakterišu visoka elastičnost,izrazit efekat opruge,istrajnost i izdržljivost.Koriste se u proizvodnji nameštaja za koji je od izuzetne važnosti da pena tokom korišćenja ne izmeni svoje karakteristike odnosno da ih zadrži što duže. Ove pene se takođe koriste u kombinaciji sa memorz M 50 penom (takozvani sendvič) u proizvodnji visoko kvalitetnih poliuretanskih dušeka. Jedan od najinovativnijih materijala koji se koristi u proizvodnji dušeka je HR pena ili High Resilience pena. Ovaj poseban materijal nudi brojne prednosti, uključujući održivost, udobnost i kvalitetno spavanje.

NAŠI SAJTOVI SPAJAJU LJUDE

wordpress

VREME JE ZA VAŠ SAJT

SEO OPTIMIZACIJA

Izrada sajtova je veoma delikatan posao.Ako je sajt bolje rangiran na Googlu- više će saobraćaja biti preusmereno sa pretraživača na njega a samim tim i vaše poslovanje će da napreduje što vam donosi više novca . Bolja pozicija na Google je SIGURNA garancija vašeg poslovnog uspeha! Izrada sajta ekspertski optimizovanog je naša specijalnost a naši partneri su zadovoljni jer sajtovi su na prvim stranama pretrage na Googl-u.

POVOLJNA CENA SAJTOVA

DRUŠTVENE MREŽE

Društvene mreže i vaše prisustvo i prezentacija vaših proizvoda ili usluga na njima danas su dokazano neizostavni segment vašeg biznisa a izrada sajtova koji su povezani sa popularnim društvenim mrežama je imperativ. Svi naši sajtovi su softverski integrisani sa socijalnim mrežama-FACEBOOK i INSTAGRAM ili bilo kojom drugom socijalnom mrežom po vašoj želji.

PROFI IZRADA SAJTOVA

HOSTING I DOMEN

Mi vam nudimo kvalitetan, brz, siguran i jeftin hosting. Takodje nudimo i povoljnu registraciju domena. Imate i podšku 24 h dnevno u vezi održavanja sajta i BEZBEDNOSTI sajta. U ponudi imamo tri vrste godišnjih paketa-NAŠI SAJTOVI SPAJAJU LJUDE !

NAŠI SAJTOVI SPAJAJU LJUDE

RESPONZIVNI DIZAJN

Danas većina populacije poseduje mobilne telefone i preko 70% pregleda na internetu je preko mobilnih telefona, zato mi dizajniramo sajtove prilagodjene za računare, tablete i mobilne telefone a naši sajtovi zaista prelepo izgledaju na mobilnim telefonima. Izrada profesionalnog sajta koji ima prilagodjen dizajn za sve uredjaje donos mnogo bolju bolju poziciju na Google!

UNAPREDITE SVOJ BIZNIS

GOOGLE ADS

Mi za vas pokrećemo reklamnu kampanju na Google, oglas može pretvoriti posetioce sajta u kupce, bilo da pretražuju na računaru ili na mobilnom uređaju. Google ads je najisplativiji način oglašavanja na internetu

UNAPREDITE SVOJ BIZNIS

cene

Možete da birate od najjeftinije varijante  da vam uradimo sajt sa  već gotovim šablonom + hosting + domen ili nešto malo skuplje sa originalnim dizajnom.

 

 

osnovni paket

80 eura

uključen hosting i domen

preduzetnik paket

100 eura

uključen hosting i domen

biznis paket

120 eura

uključen hosting i domen

Za web shopove cena  je po dogovoru

UNAPREDITE SVOJ BIZNIS

Tematski template

U PONUDI IMAMO  MNOGOBROJNE  TEME (ŠABLONE) UNAPRED IZRADJENE I DIZAJNIRANE ZA SRODNE DELATNOSTI  

Salon nameštaja

TEMa

Pizzeria -brza hrana

TEMa

Izrada sajtova Mediator c design

Poslovni centar

TEMa

Pogledaj još tema

UNAPREDITE SVOJ BIZNIS

Web shopovi

Pogledajte  uradjen naš  web shop “ ZDRAVA HRANA“

VREME JE ZA VAŠ SAJT

Izrada sajtova

Naše dugogodišnje iskustvo vam garantuje izradu kvalitetnih sajtova.

 

Sajtovi povoljno

 Izrada sajtova vrhunskih perfomansi, hosting i domen po pristupačnim cenama je ono što mi nudimo. Naša strast je da vaše ideje oživimo na internetu kroz moderno i profesionalno kreirane veb sajtove. 

WordPress sajtovi

Više od polovine sajtova u svetu je na wordpressu, on je vodeća svetska cms platforma i to nije slučajno.Dobrodošli u svet kreativnog i funkcionalnog dizajna!

Unapredite svoj biznis

Sa fokusom na korisničko iskustvo i efikasnost, nudimo vam personalizovana rešenja koja će istaći vaš brend i privući nove korisnike. Otkrijte kako možemo zajedno stvoriti online prisustvo koje će vas izdvojiti iz mase i poboljšati vaše poslovanje.

Kako pristupamo izradi sajta

Uz našu stručnost i posvećenost, garantujemo vam da će vaš veb sajt biti stvoren sa pažnjom i s ciljem da ostvari vaše poslovne ambicije. Kroz ove tri ključne faze, zajedno stvaramo veb sajt koji odražava vaš identitet, privlači posetioce i omogućava vam postizanje vaših poslovnih ciljeva na internetu. Kontaktirajte nas danas da započnemo vašu digitalnu transformaciju!

ezgif-5-67c5724a35

Istraživanje i planiranje

1. Istraživanje i planiranje: Prvi korak ka uspešnom veb sajtu počinje istraživanjem vašeg brenda, ciljeva i potreba. Analiziramo vaše tržište i ciljnu grupu kako bismo razumeli šta je ključno za postizanje vaših poslovnih ciljeva.Koristimo ove informacije za formiranje jasnog koncepta za vaš veb sajt.
 
 
ezgif-7-c730f35210

Dizajn i koncept

2. Dizajn i koncept: Nakon prikupljenih informacija, krećemo sa kreiranjem vizuelnog identiteta i koncepta za vaš sajt. Osmišljavamo funkcionalnosti koje će poboljšati korisničko iskustvo i istaći vaše brendiranje na internetu.Sledeći korak je kreiranje vizuelnog identiteta sajta, uključujući izbor boja, fontova, i layout-a. Naš tim dizajnera radi na razvijanju estetski privlačnog i korisnički orijentisanog dizajna koji će predstaviti vaš brend na najbolji mogući način.

ezgif-5-9758776429

Razvoj i implementacija

3. Razvoj i implementacija: Kada imamo definisan plan i dizajn, prelazimo na razvoj veb sajta. Naš tim stručnjaka za veb programiranje će implementirati sve funkcionalnosti i testirati ih kako bi osigurali da vaš sajt radi besprekorno pre nego što ga predstavimo javnosti. 
 

Naši sajtovi spajaju ljude !

Naši sajtovi nisu samo mesta na internetu – oni su mostovi koji spajaju ljude, ideje i mogućnosti. Sa fokusom na kreativnom dizajnu i funkcionalnosti, stvaramo digitalna iskustva koja podstiču interakciju i saradnju. Otkrijte kako naša strast ka tehnologiji i inovacijama može povezati svet i stvoriti nezaboravna iskustva za sve korisnike. Dobrodošli u našu digitalnu zajednicu gde se susreću mogućnosti i inspiracija!

our doctors

Gale Anderson, MD

James Anderson, MD

Women's Health

Click edit button to change this

Eye Ear & Sinus

Click edit button to change this

General Health

Click edit button to change this

step 3

Razvoj i implementacija

3. Razvoj i implementacija: Kada imamo definisan plan i dizajn, prelazimo na razvoj veb sajta. Naš tim stručnjaka za veb programiranje će implementirati sve funkcionalnosti i testirati ih kako bi osigurali da vaš sajt radi besprekorno pre nego što ga predstavimo javnosti. 
 

Publications

Dr. James Anderson’s research is focused on clinical advancements in prenatal care. Several projects are ongoing including those evaluating clinical outcomes and measures of postoperative quality of life.

Most prominent publications:

Publications

Dr. James Anderson’s research is focused on clinical advancements in prenatal care. Several projects are ongoing including those evaluating clinical outcomes and measures of postoperative quality of life.

Most prominent publications:

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Sajt koji mi je izradio mediator c je najbolja investicija u zadnjih nekoliko godina a moj biznis je procvetao.
Mirjana Jokić
preduzetnik
Kao vlasnik pizzerie bio sam svestan da sajt je pravi način da upoznam potencijalne mušterije sa mojom radnjom a kućna dostava se uvećala 300%.
Petar Čikarić
PREDUZETNIK
Svaka čast, jeftini a pošteni i kvalitetni i prosto neverovatno,žao mi je što nismo i ranije saradjivali!
Mitar Jokić
ADVOKAT

Get Started

Choose a date and time.

From immunizations to checkups and  preventive care,  exams, our primary care physicians and providers work to keep you and your whole family healthy and strong each and every day.