Izrada sajtova Mediator c design

Naši sajtovi spajaju ljude !

GOOGLE ADS REKLAMNE KAMPANJE!

Internet je danas najpopularniji vid komunikacije. Omogućuje razmenu i pregled velike količine multimedijskih sadržaja, pronalazak osoba istih interesa, razmene znanja i iskustava,velikom količinom korisnika,to je posao u kojem se okreće velika količina novca,to je veliki biznis te se sve više kompanija okreće oglašavanju i nuđenju usluga preko tih servisa.

GOOGLE REKLAMNE KAMPANJE

 Aktivnim prisustvom na Googl-u- možete drastično uvećati broj potencijalnih klijenata i na taj način ih zainteresovati za Vaše proizvode ili usluge.

Izrada sajtova mediator c design GOOGLE ADS REKLAMNE KAMPANJE

GOOGLE REKLAMNE KAMPANJE

Google ads je najisplativiji način oglašavanja na internetu! Ne postoji uslov za minimalnom potrošnjom u Google Adsu i ne postoji obaveza dužine trajanja ugovora - svoje oglase možete zaustaviti u bilo kom trenutku. POZOVITE NAS RADI KONSULTACIJA!

naši sajtovi

Mi za vas pokrećemo reklamnu kampanju na Google ads koja će omogućiti da vaš proizvod i sajt budu na vrhu pretrage na Google.Kampanje su na mesečnom nivou a budžet kampanje vi birate !Vaša reklama će se pojavljivati na svim relevantnim sajtovima vaše ciljne grupe i na prvoj stranici pretrage na Googl !

naši sajtovi

Plaćate samo za rezultate, npr. kada korisnici kliknu na vaš oglas da posete vašu web stranicu ili kad nazovu vašu firmu. Google Ads vam omogućava da zaista jednostavno pokažete ljudima po čemu je vaše poslovanje jedinstveno i doprete do kupaca koji traže ono što vi nudite. Vaši Google Ads troškovi određeni su postavkama vašeg budžeta. Google Ads može raditi s gotovo bilo kojim budžetom. Naplaćuje vam se jedino kada korisnici stupe u interakciju s oglasom, na primer kada kliknu da posete vašu web stranicu ili vas pozovu. Kontaktirajte nas ! UNAPREDITE VAŠE POSLOVANJE!

IZRADA SAJTOVA

Izrada sajtova vrhunskih perfomansi, hosting i domen po pristupačnim cenama je ono što mi nudimo. AKO POSEDUJETE SAJT svakom POTENCIJALNOM KUPCU širom planete je dostupno ono što prodajete i prezentujete!

mediator c design-izrada sajtova-naši sajtovi spajaju ljude

Želite li početi projekat sa nama?

Postanite i vi naši partneri !

izrada sajtova-mediator c design