salon u šapcu

nameštaj brajević

Prodaja nameštaja

Takovska 45 b Šabac

Uvozni nameštaj

ovo je samo primer sajta- ovaj salon ne postoji !

Doživite čaroliju luksuznog doma uz moderan nameštaj vrhunskih italijanskih brendova. Pogledajte naš online katalog ili posetite naš izložbeni salon

O NAMA

Naš rad stekao je ugled i vrhunsku poziciju u prodaji kućnog i kancelarijskog nameštaja, kao i u projektovanju i opremanju enterijera. Odaberite model nameštaja i materijal koji zadovoljava Vaše potrebe.
Sarađujemo sa renomiranim kompanijama iz čitavog regiona, ali naš trenutni fokus je na proizvođačima nameštaja iz Italije i Srbije.
Odlučujući faktori su nam kvalitet i iskustvo.

POVOLJNO

USLOVI ZA ISPORUKU I MONTAŽU

Nudimo Vam mogućnost da kupljeni nameštaj isporuči za Vas na željenu lokaciju.
Klikom na polje izaberite svoju radnju možete videti spisak svih naših prodajnih mesta. Odaberite radnju u kojoj ćete obaviti kupovinu nameštaja kako biste se detaljno informisali o cenama usluge isporuke kao i o opštim uslovima isporuke.

Pročitajte pažljivo sve informacije kako bi naša saradnja protekla efikasno i na obostrano zadovoljstvo.

Montaža

Nudimo  Vam mogućnost da izvrši montažu kupljenog nameštaja. Uslugu montaže obaviće naš tim iskusnih montera na dogovorenoj lokaciji. Klikom na polje izaberite svoju radnju možete videti spisak svih naših prodajnih mesta. Odaberite radnju u kojoj ćete obaviti kupovinu nameštaja kako biste se detaljno informisali o cenama usluge montaže kao i o opštim uslovima montaže. Pročitajte pažljivo sve informacije kako bi naša saradnja protekla efikasno i na obostrano zadovoljstvo.

POVOLJNO

POSETITE NAŠ SALON

RADNIM DANOM 8-17H  SUBOTA 8-12H

MODERAN DIZAJN

Doživite čaroliju luksuznog doma uz moderan nameštaj vrhunskih italijanskih brendova. Pogledajte naš online katalog ili posetite naš izložbeni salon

Takovska 45 b Šabac  Srbija  (+61) 555-1408
info@nameštajbrajevic.com