Izrada sajtova Mediator c design

Naši sajtovi spajaju ljude !

RESPONZIVNI DIZAJN SAJTA

Responzivni dizajn-Sve brži način života,moderne tehnologije koje svakodnevno napreduju i nameću svakodnevnu potrebu da u svakom trenutku i na svakom mestu budete dostupni potencijalnom kupcu vaše robe ili usluga su imperativ vašeg uspešnog biznisa! Preko 70% pregleda na internetu je preko mobilnih telefona i to je rastući trend.

RESPONZIVNI DIZAJN

Responzivni web dizajn web stranica nije budućnost, to je standard već dugi niz godina. Sajtovi koji nisu prilagodjeni i za pametne telefone su prošlost i polako odlaze u zaborav.

mediator-c-izrada-sajtova---responzivni-dizajn-

RESPONZIVNI DIZAJN

Google i ostali pretraživači ih sve lošije rangiraju a logično je da želite da vaš sajt bude pri vrhu pretrage! Responzivni dizajn predstavlja način izrade web sajta koji je vizuelno i funcionalno prilagodljiv za sve brauzere (Chrome, Firefox, IE, Safari...) i za sve uredjaje-mobilne.tablete i smart tv.

naši sajtovi

Izrada sajta sa responzivnim dizajnom je kod nas ustaljena praksa i standard! Izrada sajtova koji su jednostavni za upotrebu, estetski lepi i odgovaraju korisničkoj grupi i brendu koji predstavlja, odlika je dobrog dizajna. Naši sajtovi su pojednako fukcionalni,brzi i estetski savršeni na svim platformama (računari,tableti i mobilni telefoni) a web dizajn je prilagodjen za sve platforme i uredjaje.

naši sajtovi

Pri kreiranju prilagodljivih sajtova (responzivnih) mi sadržaj prilagođavamo različitim širinama uređaja korišćenjem fluidnih mreža, fleksibilnih slika kao i CSS3 media queries (tehnologija koja nam omogućava da na različitim širinama uređaja koristimo različita CSS svojstva) i na taj način pružamo korisnicima funkcionalnije korišćenje sajta i lepši korisnički ugodjaj.Izrada sajta koji je podjednako vizuelno privlačan (ako ne i lepši) na telefonu je naša specijalnost i zaista smo ponosni na to!

IZRADA SAJTOVA

Izrada sajtova vrhunskih perfomansi, hosting i domen po pristupačnim cenama je ono što mi nudimo. AKO POSEDUJETE SAJT svakom POTENCIJALNOM KUPCU širom planete je dostupno ono što prodajete i prezentujete!

mediator c design-izrada sajtova

Želite li početi projekat sa nama?

Postanite i vi naši partneri !

izrada sajtova-mediator c design