izrada sajtova

vreme je za vaš sajt

Naše dugogodišnje iskustvo je garancija -RESPONZIVNI DIZAJN 

VREME JE ZA VAŠ SAJT

RESPONZIVNI SAJTOVI

Responzivni web dizajn web stranica nije budućnost, to je standard već dugi niz godina. Sajtovi koji nisu prilagodjeni i za pametne telefone su prošlost i polako odlaze u zaborav. Usled brzog načina života ljudi sa mobilnim u hodu,kolima ili u redu u prodavnici idu na internet. Složite sve kockice uspeha.

mediator-c-izrada-sajtova---responzivni-dizajn-

NAŠI SAJTOVI SPAJAJU LJUDE

RESPONZIVNI DIZAJN SAJTA

Responzivni dizajn-Sve brži način života,moderne tehnologije koje svakodnevno napreduju i nameću svakodnevnu potrebu da u svakom trenutku i na svakom mestu budete dostupni potencijalnom kupcu vaše robe ili usluga su imperativ vašeg uspešnog biznisa! Preko 70% pregleda na internetu je preko mobilnih telefona i to je rastući trend.

POVOLJNA CENA SAJTOVA

IZRADA SAJTOVA

Izrada sajta sa responzivnim dizajnom je kod nas ustaljena praksa i standard! Izrada sajtova koji su jednostavni za upotrebu, estetski lepi i odgovaraju korisničkoj grupi i brendu koji predstavlja, odlika je dobrog dizajna. Naši sajtovi su pojednako fukcionalni,brzi i estetski savršeni na svim platformama (računari,tableti i mobilni telefoni) a web dizajn je prilagodjen za sve platforme i uredjaje.

PROFI IZRADA SAJTOVA

SAJTOVI PRILAGODJENI I ZA MOBILNE

Google i ostali pretraživači ih sve lošije rangiraju a logično je da želite da vaš sajt bude pri vrhu pretrage! Responzivni dizajn predstavlja način izrade web sajta koji je vizuelno i funcionalno prilagodljiv za sve brauzere (Chrome, Firefox, IE, Safari…) i za sve uredjaje-mobilne.tablete i smart tv. Pomažemo vas u poslovnom uspehu.

NAŠI SAJTOVI SPAJAJU LJUDE

RESPONZIVNI DIZAJN I FUNKCIONALNOST

Pri kreiranju prilagodljivih sajtova (responzivnih) mi sadržaj prilagođavamo različitim širinama uređaja korišćenjem fluidnih mreža, fleksibilnih slika kao i CSS3 media queries (tehnologija koja nam omogućava da na različitim širinama uređaja koristimo različita CSS svojstva) i na taj način pružamo korisnicima funkcionalnije korišćenje sajta i lepši korisnički ugodjaj.Izrada sajta koji je podjednako vizuelno privlačan (ako ne i lepši) na telefonu je naša specijalnost i zaista smo ponosni na to!