WORDPRESS

Više od polovine sajtova u svetu je na wordpressu, on je vodeća svetska cms platforma

kvalitet sajtova

Naše dugogodišnje iskustvo vam garantuje izradu kvalitetnih sajtova

RESPONZIVNI DIZAJN SAJTA

Responzivni dizajn-Sve brži način života,moderne tehnologije koje svakodnevno napreduju i nameću svakodnevnu potrebu da u svakom trenutku i na svakom mestu budete dostupni potencijalnom kupcu vaše robe ili usluga su imperativ vašeg uspešnog biznisa! Preko 70% pregleda na internetu je preko mobilnih telefona i to je rastući trend.

mediator-c-izrada-sajtova---responzivni-dizajn-

RESPONZIVNI DIZAJN

Responzivni web dizajn web stranica nije budućnost, to je standard već dugi niz godina. Sajtovi koji nisu prilagodjeni i za pametne telefone su prošlost i polako odlaze u zaborav. Usled brzog načina života ljudi sa mobilnim u hodu,kolima ili u redu u prodavnici idu na internet. Složite sve kockice uspeha.

mediator-c-izrada-sajtova---responzivni-dizajn-

rangiranje sajta

Google i ostali pretraživači ih sve lošije rangiraju a logično je da želite da vaš sajt bude pri vrhu pretrage! Responzivni dizajn predstavlja način izrade web sajta koji je vizuelno i funcionalno prilagodljiv za sve brauzere (Chrome, Firefox, IE, Safari...) i za sve uredjaje-mobilne.tablete i smart tv. Pomažemo vas u poslovnom uspehu.

mediator-c-izrada-sajtova---responzivni-dizajn-

NAŠI SAJTOVI

Izrada sajta sa responzivnim dizajnom je kod nas ustaljena praksa i standard! Izrada sajtova koji su jednostavni za upotrebu, estetski lepi i odgovaraju korisničkoj grupi i brendu koji predstavlja, odlika je dobrog dizajna. Naši sajtovi su pojednako fukcionalni,brzi i estetski savršeni na svim platformama (računari,tableti i mobilni telefoni) a web dizajn je prilagodjen za sve platforme i uredjaje.

NAŠI PROFI SAJTOVI

Pri kreiranju prilagodljivih sajtova (responzivnih) mi sadržaj prilagođavamo različitim širinama uređaja korišćenjem fluidnih mreža, fleksibilnih slika kao i CSS3 media queries (tehnologija koja nam omogućava da na različitim širinama uređaja koristimo različita CSS svojstva) i na taj način pružamo korisnicima funkcionalnije korišćenje sajta i lepši korisnički ugodjaj.Izrada sajta koji je podjednako vizuelno privlačan (ako ne i lepši) na telefonu je naša specijalnost i zaista smo ponosni na to!

IZRADA SAJTOVA

Izrada sajtova vrhunskih perfomansi, hosting i domen po pristupačnim cenama je ono što mi nudimo. AKO POSEDUJETE SAJT svakom POTENCIJALNOM KUPCU širom planete je dostupno ono što prodajete i prezentujete! Kontaktirajte nas i izložite nam vaše ideje a mi ćemo ih realizovati. Takodje ćemo mi vama preložiti neke naše kreativne ideje sa obzirom da imamo višegodišnje iskustvo.

naši sajtovi spajaju ljude

UNAPREDITE svoj biznis

Možete da birate od najjeftinije varijante  da vam uradimo sajt sa  već gotovim šablonom + hosting + domen ili nešto malo skuplje sa originalnim dizajnom.

počev od 80 eura

vreme je za vaš sajt !

Mediatorc design izrada sajtova