izrada sajtova

vreme je za vaš sajt

Naše dugogodišnje iskustvo-SEO OPTIMIZACIJA 

VREME JE ZA VAŠ SAJT

SEO OPTIMIZACIJA

Seo optimizacija je naša i vaša obaveza. Vi kao budući vlasnik sajta koji želi da svoj proizvod ili usluge što bolje plasira na tržištu imate želju da što više potencijalnih kupaca ili konzumenata, pogleda vašu prezentaciju a za to je neophodna SEO optimalizacija veb-sajta za pretraživače (engl. Search engine optimization).

seo optimizacija

NAŠI SAJTOVI SPAJAJU LJUDE

SEO-POVEĆANJE BROJA KLIJENATA

To je proces unapređenja kvaliteta i količine saobraćaja od pretraživača ka veb-sajtu preko prirodnih (organskih ili algoritamskih) rezultata pretrage.

POVOLJNA CENA SAJTOVA

SEO OPTIMIZACIJA

Tipično, što je sajt bolje rangiran (npr. u pretragama izlazi među prvima na spisku), više će saobraćaja biti preusmereno sa pretraživača na njega,što je vaš cilj i imperativ uspešnog biznisa!

PROFI IZRADA SAJTOVA

IZRADA OPTIMIZOVANOG SAJTA

Naš zadatak tokom izrade sajta je da vaš sajt bude što bolje pozicioniran na Google i drugim pretraživačima što je dugoročan i kompletan proces.Optimizacija fotografija,svake stranice,ključne reči i društvene mreže su samo deo naše strategije! Vi kao vlasnik sajta i vašeg brenda i mi kao Seo eksperti razvijamo Seo strategiju koja ima za cilj što bolje pozicioniranje vašeg sajta,brenda,proizvoda ili usluge na dugoročnom planu!Takodje nudimo Google Ads reklamne kampanje kao viši nivo Seo strategije

NAŠI SAJTOVI SPAJAJU LJUDE

SEO I FUNKCIONALNOST

Izrada sajta kod nas podrazumeva ozbiljan pristup Seo optimizaciji : 1. Komparativne prednosti 2. Semantička pretraga i razumevanje persona 3. Korisnički doživaljaj (user experience) 4. Mobilna verzija sajta je sada primarna verzija (Mobile first index) 5. Graf znanja 6. Kontent strategija i pripadajući link earning 7. Jačanje snage poruke uz autoritet 8. Glasovna pretraga 9. SEO za video sadržaje You tube SEO ili optimizacija video pretrage 10. Optimizacija konverzija 11. Celina ili holistički pristup