Izrada sajtova Mediator c design

Naši sajtovi spajaju ljude !

SEO OPTIMIZACIJA

Seo optimizacija je naša i vaša obaveza. Vi kao budući vlasnik sajta koji želi da svoj proizvod ili usluge što bolje plasira na tržištu imate želju da što više potencijalnih kupaca ili konzumenata, pogleda vašu prezentaciju a za to je neophodna SEO optimalizacija veb-sajta za pretraživače (engl. Search engine optimization).

SEO OPTIMIZACIJA

To je proces unapređenja kvaliteta i količine saobraćaja od pretraživača ka veb-sajtu preko prirodnih (organskih ili algoritamskih) rezultata pretrage.

izrada-sajtova--mediator-c-seo optimizacija

SEO OPTIMIZACIJA

Tipično, što je sajt bolje rangiran (npr. u pretragama izlazi među prvima na spisku), više će saobraćaja biti preusmereno sa pretraživača na njega,što je vaš cilj i imperativ uspešnog biznisa!

naši sajtovi

Naš zadatak tokom izrade sajta je da vaš sajt bude što bolje pozicioniran na Google i drugim pretraživačima što je dugoročan i kompletan proces.Optimizacija fotografija,svake stranice,ključne reči i društvene mreže su samo deo naše strategije! Vi kao vlasnik sajta i vašeg brenda i mi kao Seo eksperti razvijamo Seo strategiju koja ima za cilj što bolje pozicioniranje vašeg sajta,brenda,proizvoda ili usluge na dugoročnom planu!Takodje nudimo Google Ads reklamne kampanje kao viši nivo Seo strategije.

naši sajtovi

Izrada sajta kod nas podrazumeva ozbiljan pristup Seo optimizaciji : 1. Komparativne prednosti 2. Semantička pretraga i razumevanje persona 3. Korisnički doživaljaj (user experience) 4. Mobilna verzija sajta je sada primarna verzija (Mobile first index) 5. Graf znanja 6. Kontent strategija i pripadajući link earning 7. Jačanje snage poruke uz autoritet 8. Glasovna pretraga 9. SEO za video sadržaje You tube SEO ili optimizacija video pretrage 10. Optimizacija konverzija 11. Celina ili holistički pristup

IZRADA SAJTOVA

Izrada sajtova vrhunskih perfomansi, hosting i domen po pristupačnim cenama je ono što mi nudimo. AKO POSEDUJETE SAJT svakom POTENCIJALNOM KUPCU širom planete je dostupno ono što prodajete i prezentujete!

PROJEKAT na koji smo ponosni

Renomirana firma Nsfoam koja se bavi proizvodnjom i prodajom dušeka i memory jastuka nas je angažovala 2018 godine i tada smo izradili sajt "Nsfoam-prodaja dušeka". MEDIATORC je završio sajt a onda je počeo proces optimizacije sajta. SEO optimizacija ovog web sajta nam je predstavljala pravo zadovoljstvo jer su nam ukazali poverenje i dali odrešene ruke što je rezultiralo odličnim rezultatima!!! POZICIJA SAJTA NA GOOGL-u JE NA PRVOJ STRANI PRETRAGE A OBIČNO I NA PRVOJ POZICIJI A PROMET JE SKOČIO ZA NEVEROVATNIH 50% . Posetite sajt NSFOAM priktiskom na donju fotografiju !  

JEDAN NAŠ PROJEKAT

Renomirani sajt "Fismbalati" kontaktirao je MEDIATORC sa željom da mu optimizujemo sajt. SEO optimizacija ovog web shopa sa preko 1400 proizvoda je bila zaista izazov za nas a projekat je završen u roku na obostrano zadovoljstvo. POZICIJA SAJTA NA GOOGLE SE VIDNO POBOLJŠALA A PROMET SKOČIO ZA NEVEROVATNIH 30%. Uporedo sa Seo optimizacijom  sajta FISMBALATI radili smo i reklamnu kampanju.  Posetite sajt FISMB ALATI priktiskom na donju fotografiju !  

Želite li početi projekat sa nama?

Postanite i vi naši partneri !

izrada sajtova-mediator c design